Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3 Parasta Hiustuotetta Blondeille

december 3, 2017, Beauty
Rakastan kylmän vaaleaa tukkaa, mutta oma pigmenttini taittaa väriä helposti aina lämpimään. Yleensä pari viikkoa kampaajakäynnin jälkeen tukka on jo aika lämpöinen, mutta viimein olen löytänyt täydelliset tuotteet kylmän sävyn säilyttämiseksi. Näistä tuotteista on ollut myös apua kampaajakäynnin pidentämiseen.
I love my cool blonde ombre hair, but it takes a bit effort to maintain the coolness. But I have found some great products to help me out!
No Yellow -shampoon löysin alun perin Petra Tungårdenin blogista ja se on ollut kyllä ihan mieletön löytö! Uskon että tämä on varmasti markkinoiden paras hopeashampoo, tai ainakin paras mitä olen itse kokeillut. Se pitää värin todella kylmänä, joskus jopa liiankin! Yleensä kädet pitää pestä kunnolla shampoopesun jälkeen, sillä kädetkin värjäytyvät siitä vähän – mutta tehoa todella löytyy! Tilaan itse tätä netistä, mutta vinkatkaa toki jos tiedätte myyntipisteitä Suomessa.
I found this No Yellow shampoo through Petra Tungården’s blog and I have been obsessed with it since then. It’s the best product to maintain the coolness in blond hair. I totally recommend it!
Tämä Maria Nilan Pearl Silver Colour Refersh -hoitoaine on ollut käytössäni jo pari vuotta ja tykkään tästä myös hurjasti. Se hoitaa hyvin ja auttaa taittamaan sävyä viileämpään suuntaan. Mitä pidempään hoitsikka vaikuttaa, sitä paremmin se tehoaa.
I have used this moisturizer on and off almost two years now and I like it a lot. It refreshes the colour and it’s moisturising, so it’s definitely a great product for blondes as well. They have a huge range for different hair colours, so you should definitely check the selection. 
Schwarzkopf Professionalin BLOND ME -sarja on myöskin tosi hyvä ja kaikista tuotteista suosikkini on ollut tämä Cool Blondes -hoitosuihke, joka on ollut viikottaisessa käytössä tämän vuoden ajan. Suihkutan sitä aina pesun jälkeen kosteaan tukkaan kauttaaltaan ennen föönaamista. Tuote on ollut niin kovassa käytössä että siinä on enää 1/4 jäljellä, mutta kun kallistin pulloa niin se näyttää kuvassa melkein täydeltä. Hyvin on kuitenkin riittänyt melkein vuodeksi!
I also like Schwarzkopf Professional BLOND ME collection. They have a lot of great products, but this Cool Blondes Spray Conditioner has been my favourite during the ongoing year. I always spray it to damp hair before blow drying and it’s a great extra product to help me maintain the perfect. 

32 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *