Tietoa mainostajalle ›

My 3 favorite essie shades for brides to be

may 16, 2017, Beauty

Kesä lähenee ja samoin myös suurin hääsesonki. Nyt kun omatkin häät on suunnitteluvaiheessa, niin meikkihifistelijänä on tullut pohdittua kaikkea kampauksista manikyyriin. Olen ehdottomasti “less is more” -tyyppi tässä tapauksessa ja kampaus sekä meikki tulee noudattamaan hyvin klassista linjaa. Kynsiin tulen tekemään myös ihan yksivärisen manikyyrin, eli mitään jännittäviä strassimanikyyrejä en tule tälläkään kertaa kokeilemaan. Pohdin omia suosikkisävyjä tuleville morsiamille ja lukuisista vaihtoehdoista onnistuin karsimaan kolme vaihtoehtoa.

P.S. Laitetaan ehdottomasti teillekin jakoon yksi tällainen kolmen lakan paketti. Kommentoikaa loppuun teidän suosikkisävy näistä, niin olette mukana arvonnassa. Päivitän voittajan tähän postaukseen huomiseen iltaan mennessä. ❤️  Arvonta on päättänyt, voitto meni nimimerkille: Tipsu. 

The wedding season is approaching, so I thought that it would be fun to share my favorite essie shades for brides to be. Essie has such a huge selection it was hard to narrow it down, but these three shades I really love. 


Mademoiselle on se täydellisen heleä vaaleanpunaisen sävy. Uskoisin että kyseessä on yksi suosituimmista essie-sävyistä ympäri maailman. Yhdelle kerroksella saa upean kiillon ja useammalla kerralla hiukan peittävämmän lopputuloksen. Itse laitoin kaikkia lakkoja kaksi kerrosta.

Mademoiselle is the perfect sheer pink. I’m quite sure it’s one of essie’s bestsellers worldwide.


Allure oli Kate Middletonin valinta häälakaksi. Koostumukseltaan samanlainen kun Mademoiselle, mutta sävyltään hiukan kylmempi. Kaunis kuin mikä!

Allure was Kate Middleton’s pick for her wedding. The formula is really similar to Mademoiselle, but the shade is classic sheer white. 


Ladylike on kaunis peittävä nude, joka taittaa hieman vaaleanpunaiseen. Normaalisti tykkään nimenomaan peittävistä lakoista, sillä niillä saa kauniin lopputuloksen ihan yhdellä lakkakerroksella. Uskon kuitenkin päätyväni hääpäivänä joko Mademoiselleen tai Allureen. Mikä on teidän suosikki?>

Ladylike is really elegant opaque mauve nude and I love the fact that one coat is enough. 

305 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *