Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3 Favorite Bags from Zalando

august 18, 2017, Fashion

Multa on jo pitkään toivottu postausta, jossa esittelisin suosikkilaukkujani alle 500€ budjetilla. Ilokseni Zalando halusi lähteä mukaan toteuttamaan postausta, joten vihdoinkin saan tämän toivepostauksen ilmoille. Mielestäni kuluneen vuoden aikana Zalandolle on tullut mielettömiä laukkuja valikoimaan. Erityisesti tykkään siitä miten myös hiukan edullisempien laukkujen suunnitteluun ollaan alettu panostamaan. Olen erityisesti tykännyt Karl Lagerfeldin uusimmista laukuista ja samoin ihastuin myös Zac Zac Posenin Eartha-malliin.

You have been wishing for a post about budget friendly designer bags, so I’m glad Zalando wanted to collaborate with me to make this finally happen! Zalando has such a great selection of clothing and accessories, I’m shopping there constantly – which you probably have seen. 

Eikö ole mielettömän söpö tämä pieni helmillä koristeltu Eartha? Siihen saa myös olkahihnan, mutta mun mielestä se on oli extra söpö just noin. Päällä on Vilan pusero ja Allsaintsin farkkuhame.

This Eartha bag by ZAC Zac Posen is adorable, isn’t? I paired it together with blouse from Vila and Allsaints denim skirt

Toinen täydellinen musta peruslaukku on Rebecca Minkoffin musta Love-olkalaukku. Kuvan t-paita on Topshopilta ja farkut Onlylta.

This Rebecca Minkoff bag is the perfect everyday shoulder bag. The T-shirt is from Topshop and the jeans are from Only

Ja viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä Karl Lagerfeldin ihana Karl-olkalaukku. Laukkuun menee ihan älyttömästi tavaraa ja laukku sekä nahka vaikuttavat todella laadukkailta. Vaikka laukku huutaakin nimeään, niin mielestäni se on vaan hauska ja kekseliäs yksityiskohta. Kuvan mekko on Y.A.S:ilta ja moni kyseli kokoani, niin valkkasin tästä XS:n.

Last but not least this gorgeous bag from Karl Lagerfeld. I managed to get everything I needed there and the quality is really really good. I also love the Karl-detail, it’s super unique and it stands out in a good way. I’m wearing Y.A.S dress here, it’s one of my current faves!


Photos by Linda Juhola

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *