Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

24 TUNTIA KÖÖPENHAMINASSA

january 31, 2018, Personal

Kotiuduin myöhään eilen illalla pikaiselta Kööpenhaminan reissulta, jonne lähdin muutaman muun bloggaajan kanssa Zalandon kutsumana. Matka oli kaikinpuolin ihan super kiva, vaikka vaan yksi yö kerettiin Köpiksessä viettämään. Meitä oli ihan hauska porukka (Linda, Jantsa, Sofia, Johanna, Didem ja Jenni) ja Zalando oli hoitanut järjestelyt mukavasti. Otin pitkästä aikaa ihan kunnon järjestelmäkameran mukaan, normaalisti olen kuvannut reissuissa joko pokkarilla tai puhelimella. Hauskaa vaihtelua taas tämäkin!

I just came back from Copenhagen, it was a really quick 24h trip. Zalando invited me over to celebrate their new Viktor & Rolf RE:CYCLE launch and it was so much fun! Here are some photos that I took during the day.

Asutiin Köpiksen keskustassa uudessa Nobis-hotellissa, joka oli aivan ihana! Tänne on päästävä uudelleen. Meidän huoneessa oli ihan mielettömästi luonnonvaloa (sitä tähän vuodenaikaan kaipaa)ja aivan ihana marmorikylppäri. Innostuin myös huoneen seinien sävystä, ihan täydellinen.

We stayed at the Nobis Hotel, which recently opened in Copenhagen. I just love the interior design, I need to come back again! 

Meidän porukka oli tosiaan lennätetty Köpikseen  Zalandon ja Viktor & Rolfin yhteistyömalliston lanseerausta varten. Kyseessä on  kierrätysmallisto, joka on toteutettu täysin uudella tavalla. Mallisto luotiin Zalandon ylijäämävaatteista, eli palautetuista tuotteista joita ei voinut enää syystä tai toisesta myydä. Mieletön idea!

Zalando organised a fashion show in the stairway, it was such an awesome way to kick-off the fashion month. 

Linda & Janita ennen näytöstä.

Linda & Janita before the show.

Tapahtumaan osallistui paljon bloggaajia ja toimittajia Pohjoismaista, ja sain kyllä mielettömästi inspiraatiota upeista pukeutujista. Sää oli keskiviikkona niin huono että en tällä kertaa kuvannut katumuotia, mutta ensi kerralla kun matkustan Köpikseen niin täytyy ehdottomasti kuvata sielläkin.

The event was full of stylish bloggers from all over Scandinavia. I got a lot of inspiration from them! Next time in CPH I need to shoot street style. 

Hotellin portaikkoa hyödynnettiin näytöslavana ja se mahdollisti kaikille “eturivinpaikat”, eli ei yhtään hullumpaa. RE:CYCLE-mallisto koostui 17 eri tuotteesta ja värejä sekä kuoseja oltiin yhdistelty todella rohkeasti. Kaikinpuolin todella leikkisä ja persoonallinen mallisto, joka julkaistaan Zalandon sivuilla huomenna.

The collection consisted of 17 pieces and it was really fun and playful. It will be available on Zalando.com tomorrow.

Ei yhtään haittaisi  jos meidän kylppärissäkin olisi ikkuna, oli nimittäin aika luksusta meikata.

I just love this bathroom! I wish we had a window in our bathroom. 

Eilinen aamupala oli ihanan raikas. Olen todella iloinen siitä että hotellit tarjoavat nykyään myös laajalti terveellisiä vaihtoehtoja. Jäi noihin verigreippeihin ihan mieletön himo, pakko ostaa täälläkin!

I love hotel breakfasts, especially nowadays when most of the hotels serve really healthy and fresh options. 

Pidetään ressuissa aina kunnon datauspiiriä Lindan kanssa. Kylpytakit päälle, koneet auki ja sänkyyn näpyttelemään, eli ihan parasta jos meiltä kysytään!

The best moment of the day is when you can put the robe on and edit some pictures. 

Mun Kööpenhaminan matkat ovat aina olleet harvinaisen pikaisia työmatkoja, mutta haluan ehdottomasti lähteä sinne paremmalla ajalla uudelleen. Jokaisella reissulla olen pistäytynyt tässä vakkarikahvilassa eli 42RAW-kahvilassa. Lautaselta löytyi gluteenittomat vegaaniletut kookoskermalla, oli pakko ihan mielenkiinnosta kokeilla ja mielettömän hyvää oli! Tosin oletin ehkä jotain hieman kevyempää annosta, mutta näillä mentiin!  Vaikka kyseessä onkin “raakakahvila”, niin aikamoisia herkkuja sieltä tosiaan myös sai – vahva suositus!

42RAW is my go-to cafe in Copenhagen. They serve the most delicious raw meals, snacks and desserts. 

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *