Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

2 x TÄYDELLINEN HÄÄKAMPAUS

july 16, 2017, Beauty

Saan aina säännöllisesti kyselyitä kampaajastani ja viime aikoina moni teistä on kaivannut apua hääkampaajan löytämiseen, niin päätettiin lyödä Peilin Hannen kanssa hynttyyt yhteen ja kuvata muutamat potentiaaliset hääkampaukset. Olen käynyt Hannella ainakin viimeiset viisi vuotta, enkä hevillä kampaajaa vaihtaisi. On aina yhtä ihanaa istua penkkiin ja antaa toisen tehdä taikojaan, kun tietää että lopputuloksesta tulee varmasti mieluinen.

I have been getting a lot of questions about wedding hairstyles, so we thought that it would be fun to play around with my hair stylist and do some magic. I really love both of the styles, which one would you prefer? 

Tämä klassinen niskanuttura on varma valinta häihin tai oikeastaan juhlaan kun juhlaan. Tykkään siitä että nuttura on rento ja koko on pidetty maltillisena. Tämä näyttäisi kyllä varmasti ihanalta hunnun kanssa!

Tämä on mielestäni aivan yhtä ihana kampaus kun ensimmäinenkin. Toivottavasti tästä oli apua joillekin hääkampausta ja kampaajaa pohtiville! ❤️

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *